Make your own free website on Tripod.com

Salam sejahtera diucapkan kepada pengunjung yang budiman. Pertamanya moz4 ingin memanjatkan kesyukuran kehadrat ilahi kerana dengan taufiq serta inayah dariNya, maka dapat lah moz4 menyiapkan WebSite ini.

Bersyukur saya ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya saya dapat menyiapkan Web Peribadi saya ini walaupun tidak begitu power....
Perancangan asalnya web saya ni dah lama siap...tetapi saya tidak berpuas hati 
sekiranya laman web saya ini hanya berkisar tentang peribadi saya sahaja
apa salahnya laman ini dipenuhi dengan pelbagai informasi yang berguna untuk 
tatapan pengunjung semua...sebenarnya banyak perancangan yang telah saya buat 
untuk pengisian web ini...tetapi kesuntukkan masa dan kekurangan bahan...
Tetapi insyaallah dengan bantuan rakan-rakan semua dan pengunjung2 web ini...saya akan 
cuba menyiapkan dan mengisi web ini dengan pelbagai maklumat seperti maklumat terkini...sejarah...hiburan dan sebagainya..
Tujuan saya membangunkan laman web ini ialah agar kita sama-sama dapat menimba ilmu 
baru yang bakal kita kongsi bersama-sama. Insyaallah saya akan cuba membuat pelbagai 
segmen yang mampu memberi maklumat berguna untuk semua generasi dan kategori pengunjung web ini....
Diharap anda semua terhibur dengan maklumat yang saya sampaikan dan luahkan dalam 
web saya ni...sekiranya ada yang tersilap...harap dimaafkan. 
Akhir kata saya berharap dengan perkongsian ilmu dan maklumat ini akan diberkati Tuhan... 
Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah.. dan yang buruk itu kelemahan saya sendiri!

Sebenarnya tujuan moz4 buat WebSite ini pun, saja untuk sama-sama memeriahkan dunia IT, bukanlah niat nak menandingi mana-mana WebSite yang lain.Apa˛ hal pun jutaan terima kasih moz4 ucapkan kepada pengunjung dan pelawat WebSite ini. Harap anda berpuashati serta mendapat manfaat darinya dan berkunjunglah selalu... J.

Sebarang cadangan dan komentar bolehlah dicatatkan diruangan buku pelawat, moga ianya boleh dijadikan panduan. Akhir kata terima kasih dan maaf. Sekian Wasalam...Selamat Meneroka Ke Alam Cyber...enjoy!.

Erm ! Nak Berkenalan ?.Bolehhh... Takde Hal Punya

the_legend75@Yahoo.Com

Sign My Guestbook          GuestWorld.Lycos.com          View My Guestbook

"Perkataan yang baik dan pemberian maaf lebih baik dari sedekah yang diiringi dengan sesuatu yang menyakitkan (perasaan penerima). Allah Maha Kaya lagi Maha Penyantun" - (Surah Al Baqarah: Ayat 263)


HakCipta Terpelihara 2000™.
Idea, Konsep & Design Oleh
moz4®.

1