Make your own free website on Tripod.com

.:: Pengiklanan di mozathelegend.cjb.net ::.

Iklankan laman anda secara PERCUMA di mozathelegend.cjb.net dari sekarang hingga pelancaran laman ini secara rasmi pada masa yang akan diberitahu kelak. Tanpa sebarang promosi yang hebat, pengunjung laman ini semakin hari semakin ramai.

Tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

 Anda mestilah mendaftarkan diri anda terlebih dahulu sebagai Ahli Komuniti The Legend (The Legend Virtual Community ) - *cara ini lebih baik daripada permohonan melalui email! Klik Sini untuk jadi Ahli. Di dalam komuniti tersebut, anda akan dibantu oleh para Admin atau Moderator.

 Sertakan maklumat seperti di bawah di dalam Folder Peluang Pengiklanan.

       

Tajuk : "Iklan Percuma di mozathelegend.cjb.net"

Nama (Individu atau Syarikat) : *Diperlukan
Alamat :
*Wajib
No Telefon :
*Wajib
Alamat URL:
*Wajib

Tajuk Laman Web : *Wajib
Banner URL (468 x 60) :
*Altenatif
E-mel :
*Email yg betul sebab sama ada permohonan diterima/tidak akan dihantar kpd email ini

 

***Letakkan maklumat2 di atas di dalam Folder di dalam Komuniti yg telah ditetapkan atau anda boleh membuat folder/sub folder baru......akhir sekali tinggalkan Nota Ringkas di dalam Papan Nota untuk peringatan kpd saya bahawa permohonan anda telah dihantar.

 

Makluman: Sila sertakan segala maklumat yang saya kehendaki. Ramai yang menghubungi saya tanpa menghantar maklumat tersebut, Saya memerlukannya untuk disimpan di dalam sistem saya. Segala maklumat yang diberi tidak akan dijual atau disebarkan ke pihak ketiga.

 

Laman anda mestilah hidup dan boleh diakses pada bila-bila masa
Laman anda sudah siap dibina dengan tiada muka yang masih dalam pembinaan
Anda mestilah meletakkan jaringan kami di laman anda, di muka depan dan boleh dilihat dengan terang (anda boleh memilih untuk meletakkan banner, butang atau text sahaja)
Lain-lain syarat boleh diubah dan ditambah pada bila-bila masa tanpa pengetahuan anda kecuali pada masa kami mahukan iklan di laman kami di bayar.

 

Kelebihan yang anda akan dapat :

 Anda akan mendapat 3 kelebihan sekiranya anda mengiklankan laman web atau bisnes anda di laman web ini

 

(1) Sudah pastinya sekiranya menepati syarat2 yg telah ditetapkan, laman web anda akan diletakkan di dalam ruangan Iklaneka pada laman utama web ini.

 

(2) Sekiranya menepati syarat2 tertentu seperti Laman web qanda itu mempunyai info yg unik, bertujuan positif, kukuh dari segi penyampaian mesej dan sebagainya...alaman web anda layak diletakkan di dalam ruangan Kroni The Legend pada laman utama web ini. ( tertakluk pada budi bicara webmaster dgn pemohon )

 

(3) Dan sekiranya laman web anda juga menepati syarat2 dan ciri2 tertentu...anda layak diberi penghormatan sebagai penerima Anugerah Top 100 Laman Web Terbaik Moza The Legend. Klik Logo Anugerah di bawah untuk mencalonkan laman web anda...

 

Anugerah Top 100 Moza The Legend!

 

 

 

 

 

 

Sila Klik Logo Untuk Kel Laman Anugerah.

 

 

 Logo Anugerah Top 100 Laman Terbaik Moza The Legend

 

 

Best Viewed With Internet Explorer 4.0 and Above

Also With Resolution 800 x 600 

Copyright 2000-2001 Mz@ @rt & Dʧgn.cm. All Right Reserved  

Designed By Mz@ Th LgD

Webmaster